Mijn missie

De identiteit van merken en mensen versterken aan de hand van expressieve en stijlvolle beelden.

ONTDEk WIE IK BEN

Het gaat om het gevoel dat je bij je klanten achterlaat.

Wat voor een bedrijfsmerk geldt, geldt evengoed voor jou als persoon. Want "jij bent je eigen merk", een adagium waar je anno 2020 meer dan eens mee om de oren wordt geslagen. Maar, het klopt! Wanneer het je lukt om je personal branding goed neer te zetten dan creëer je een persoonlijk merk dat weergeeft wie je bent. En ook dat kan niet zonder een sterke foto van jezelf. Ik help jou graag bij het maken van jouw persoonlijke branding reportage of een sterke profielfoto voor LinkedIn en je favoriete social media kanalen. En hey, life is not all about work! Zin om gewoon leuke foto's te laten nemen van jezelf of je gezin. Give me a shout!

Branding is de basis van je merk. Weet wie je als bedrijf bent, maar ook als persoon. Vertel dat en laat het mensen ervaren. Welk gevoel moet jouw merk achterlaten? Branding bestaat uit een logo, huisstijl en goede merknaam. Uiteraard. Maar niet in het minst uit goed beeldmateriaal. En laat dat nu net zijn waar ik jou mee kan helpen. Zorg voor continuïteit in je beeldtaal, dankzij een permanente flow aan in het oog springende beelden. Zo kun jij jouw producten of diensten beter aan de man brengen. Dit helpt om de aandacht te trekken van potentiële klanten, wat zorgt voor een groter bereik en meer vertrouwen in je merk.

Beelden maken

met een doel

people & brand fotograaf

good to know

Hoeveel kost een fotoshoot?

Omdat mijn klanten heel divers zijn, en zowel ondernemingen als privé-personen, werk ik enkel aan de hand van een op maat gemaakte offerte. Het spreekt voor zich dat ik altijd transparant ben in mijn werkwijze en prijsberekening. Aarzel niet om me je project voor te stellen en een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen.

VRAAG JE OFFERTE