Menu

Over mezelf

Here's to you,
the photographer

Na een loopbaan in communicatie en eventorganisatie lanceerde Catherine Vereecke (°1974) zich in 2016 als beroepsfotograaf.

Voorheen was ze gedurende 12 jaar actief als project manager en begeleidde ze communicatieprojecten binnen meerdere organisaties: communicatieplanning, huisstijl en rebranding, opmaak van websites, het begeleiden van grafische projecten, evenementiële communicatie en eventorganisatie.

In 2010 volgde ze een opleiding tot beroepsfotograaf aan Syntra Antwerpen en bleef ze zich nadien permanent bijscholen in het technische en creatieve aspect van de fotografie. Nu gaat ze als freelance fotografe volop voor het fotograferen van portretten, evenementen, reportages en lifestyle, voor bedrijven én privépersonen.

Catherine werkt zowel met natuurlijk licht als met studiolicht. Ze geniet volop van nieuwe ontmoetingen, zoekt graag naar het aantrekkelijke in mensen en situaties en laat dat graag zien in haar beelden.  En dat wil ze ook voor u doen!

Zin in een vrijblijvend gesprek?
Contacteer haar via hello@catherinevereecke.be of via 0476 46 61 38

Handtekening Catherine Vereecke

Contact

A simple hello could
lead to a million things!

Wilt u een aanvraag doen of wilt u meer informatie? Neem dan zeker contact op via mail, telefoon of het contactformulier.

Catherine Vereecke
Overheide 66
2870 Puurs
BE 0840.127.589
M +32 476 46 61 38
E hello@catherinevereecke.be