Menu
 

Fashion

Op zoek naar foto's voor je kledingmerk, beelden voor je fashion blog, een modereportage voor je magazine? Vertel me wat voor fotoshoot je in gedachten hebt en we brainstormen samen verder tot we tot een geschikt concept komen. Scroll alvast even door de shoots street fashion & studio hieronder! Klik op de reeksen om ze te openen. 

Kids & Family

Zin in een fotoshoot van je gezin, je kinderen, je vader, je moeder, … kortom van de mensen die belangrijk zijn in je leven? Bij jou thuis of op een andere leuke plaats. Dit kan een ongedwongen reportage zijn met spontane momenten en naturelle portretten.  Of mag het wat hip, fashionable of mysterieus? Dan ga ik samen met jullie op zoek naar hoe we tot unieke beelden komen. Een toffe ervaring die zeker bijblijft! Klik op de reeksen om ze te openen. 

Events

Organiseert je bedrijf een event? Opent je zaak de deuren? Wil je je familiefeest laten vereeuwigen? Of geef je een fuif, feest, receptie of concert? Graag leg ik jullie event vast, met oog voor de algemene sfeer en het onverwachte detail. Klik op de reeksen om ze te openen. 

Lifestyle

Een bedrijf moet zichtbaar zijn, en zich openstellen voor de buitenwereld. In de huidige beeldcultuur zijn moderne en stijlvolle foto’s daarbij een must. Ben je een webshop gestart en heb je nood aan product- of sfeerbeelden? Of heb je beeldmateriaal nodig voor je bedrijfsbrochure? Ik maak met veel plezier sfeervolle foto’s voor je magazine, lookbook, winkel of blog. Samen visualiseren we jouw ideeën en maken we een uniek beeldverhaal! Klik op de reeksen om ze te openen.